Praktijk voor

SPORTMASSAGE & SHIATSU

 
 

Visie

Ik ben nu 67 jaar, dus dat is mijn levenservaring. Er is in die jaren veel gebeurd en ik heb daar lessen van geleerd. Het mooiste is als je die lessen ook kan omzetten in een visie op het leven en daarmee anderen kan helpen.

Doordat wij als mens het vermogen hebben om een maatschappij en een infrastructuur op te bouwen hebben we de gezamenlijke verantwoordelijkheid om voor elkaar en onze leefomgeving te zorgen.

Om gelukkig te leven moeten we leren om samen te leven met anderen en gezond te blijven, zodat we de tijd die we hier doorbrengen zo aangenaam mogelijk maken voor onszelf en iedereen in onze directe omgeving.

Alleen door open en onbevooroordeeld te luisteren en te delen komt iedereen verder op het pad naar levenswijsheid. Ieder mens is waardevol als informatiebron, want we hebben allemaal onze eigen ervaring, onafhankelijk van elkaar maar onverbrekelijk verbonden, afhankelijk en veroordeeld tot de levensmissie om met elkaar de toekomst vorm te geven.

Het leven is als abstracte kunst, als je staart naar iets onbegrijpelijks zie je niet meteen een aanknopingspunt maar een interpretatie van een kunstenaar.

Met een onbegrijpelijke ziekte of kwaal is het niet anders. Als alles al geprobeerd is om te herstellen wordt het steeds moeilijker te bepalen wat er aan de hand is.

Alleen met doorzettingsvermogen, creativiteit en een juiste benadering kan vooruitgang of stabiliteit worden bereikt.

Precies op die manier ga ik om met cliënten die met een hulpvraag bij me langs komen. Iedereen behandel ik ongeacht afkomst of levensvisie vanuit een holistische levensovertuiging.

Ik ben me bewust dat iedere cliënt uiteindelijk zelf de route naar herstel of acceptatie kan vinden. Mijn aandeel daarin is dat ik mijn kennis en vaardigheid kan delen en op die manier een bijdrage kan leveren aan dat herstel.

Niet meer en niet minder, iedereen met een serieuze hulpvraag is van harte welkom in mijn praktijk.

Gastenboek

Tom Bouma
10-04-24 09:23:35
Opnieuw een bericht van mij , omdat ik een nieuwe
“serie” ben gestart ! GEWELDIG deze massage/masseur 👍🏻 geeft energie en ontspanning ,
heel kundig en fijn persoon 🙏
Tom Bouma
21-01-24 10:12:07
Nadat ik ziek ben geweest (bacterie in mijn lichaam)
en door de pijn zeer gespannen was (spieren) ,
ontspannings massage gehad , wat ik , ook doordat
Gerrit een heel fijn persoon is , als HEEL fijn heb ervaren 👍🏻 meteen maar een “knipkaart” genomen,want hierop moet een vervolg komen 🙏
Hilly Hardonk
31-03-17 18:53:47
Hele goede massage gehad, ben al2keer geweest.
Gerrit neemt echt tijd voor je met een voor mij goed
Resultaat.
Marianne Blokker
27-05-16 15:39:19
Absolute aanrader. Ontspannng voor lichaam en geest.
Loslaten en ruimte scheppen. Verrijkende massage.
Laat je verrassen en ga het zelf ervaren.
Ria Khoe
18-05-16 08:08:10
Prettige masseur. Zorgt ervoor dat je je ten alle tijde op je gemak voelt. Ben pas 1x geweest maar zal zeker binnenkort nogmaals gaan
Tonen: 5  10