Praktijk voor

SPORTMASSAGE & SHIATSU

 
 

Visie

Ik ben nu 66 jaar, dus dat is mijn levenservaring. Er is in die jaren veel gebeurd en ik heb daar lessen van geleerd. Het mooiste is als je die lessen ook kan omzetten in een visie op het leven en daarmee anderen kan helpen.

Ik heb geleerd dat je die visie steeds bij moet stellen en dat het leven een proces is wat je niet zelf kan voorspellen.

In die zin is het leven een reis met een begin en een einde wat gestuurd wordt door de omstandigheden en gebeurtenissen in de tijd die je gegeven is om ervaringen op te doen.

Iedere stap is een nieuwe ervaring, elke tegenslag in welke vorm ook is een les die als je hem herkent weer stof is tot verdere groei

Doordat wij als mens het vermogen hebben om een maatschappij en een infrastructuur op te bouwen hebben we de gezamenlijke verantwoordelijkheid om voor elkaar en onze leefomgeving te zorgen.

Om gelukkig te leven moeten we leren om samen te leven met anderen en gezond te blijven, zodat we de tijd die we hier doorbrengen zo aangenaam mogelijk maken voor onszelf en iedereen in onze directe omgeving.

Alleen door open en onbevooroordeeld te luisteren en te delen komt iedereen verder op het pad naar levenswijsheid. Ieder mens is waardevol als informatiebron, want we hebben allemaal onze eigen ervaring, onafhankelijk van elkaar maar onverbrekelijk verbonden, afhankelijk en veroordeeld tot de levensmissie om met elkaar de toekomst vorm te geven.

Het leven is als abstracte kunst, als je staart naar iets onbegrijpelijks zie je niet meteen een aanknopingspunt maar een interpretatie van een kunstenaar.

Met een onbegrijpelijke ziekte of kwaal is het niet anders. Als alles al geprobeerd is om te herstellen wordt het steeds moeilijker te bepalen wat er aan de hand is.

Alleen met doorzettingsvermogen, creativiteit en een juiste benadering kan vooruitgang of stabiliteit worden bereikt.

Precies op die manier ga ik om met cliënten die met een hulpvraag bij me langs komen. Iedereen behandel ik ongeacht afkomst of levensvisie vanuit een holistische levensovertuiging.

Ik ben me bewust dat iedere cliënt uiteindelijk zelf de route naar herstel of acceptatie kan vinden. Mijn aandeel daarin is dat ik mijn kennis en vaardigheid kan delen en op die manier een bijdrage kan leveren aan dat herstel.

Niet meer en niet minder, iedereen met een serieuze hulpvraag is van harte welkom in mijn praktijk.

Gastenboek

Hilly Hardonk
31-03-17 18:53:47
Hele goede massage gehad, ben al2keer geweest.
Gerrit neemt echt tijd voor je met een voor mij goed
Resultaat.
Marianne Blokker
27-05-16 15:39:19
Absolute aanrader. Ontspannng voor lichaam en geest.
Loslaten en ruimte scheppen. Verrijkende massage.
Laat je verrassen en ga het zelf ervaren.
Ria Khoe
18-05-16 08:08:10
Prettige masseur. Zorgt ervoor dat je je ten alle tijde op je gemak voelt. Ben pas 1x geweest maar zal zeker binnenkort nogmaals gaan
Johanna
17-05-16 15:47:49
Ik heb sinds 8 maanden diverse behandelingen gehad. Gerrit staat altijd open voor overleg over het te volgen plan, brengt rust al direct vanaf de ontvangst en is praktisch in zijn aanpak en helder in zijn uitleg. Een prettige masseur. Ondersteunend en creatief meedenkend over wat voor mij goed is, verdiept zich in wat hij met zijn kennis en vaardigheden voor mij met mijn chronische aandoening kan betekenen. Kom graag regelmatig bij hem terug.